Function

Medior User Researcher (kwalitatief)

Organisation

User Intelligence

Experience level

Intermediate

Contract form

Fulltime, Parttime

Country

The Netherlands

Closing date

Unknown

Application link

https://jobs.userintelligence.com/medior-user-researcher-qualitative/nl

Description

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, analytische en pragmatische researcher. Door eindgebruikers te begrijpen en dit op een heldere manier te delen, verbeter jij de Customer Experience van onze klanten.

32 – 40 uur · Amsterdam/Rotterdam

 

 

Over User Intelligence

Het is onze passie om de beste (online) Customer Experience voor onze klanten te creëren. Wij doen dit door te ontwerpen en onderzoek te doen naar gedrag, wensen en behoeften van de doelgroep. Slim ontwerp en kwalitatief research vormen onze basis voor verbetering van de Customer Experience.

Lees meer over ons verhaal
Bekijk al onze vacatures

 

Jouw werk als Medior User Researcher (kwalitatief)

Als Medior User Researcher verwerf je gebruikersinzichten door onderzoek te doen naar gedrag, wensen en behoeften van doelgroepen zodat onze klant haar product, service of dienst kan verbeteren. Je voert kwalitatief onderzoek zelfstandig uit of als onderdeel van een multidisciplinair team.

 

Toepassen van de juiste onderzoeksmethode voor de bedrijfsdoelstellingen van jouw klanten
Jij hebt een passie voor UX onderzoek. Je weet hoe je onze klanten kunt helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door gericht onderzoek te doen. Je vertaalt huidige uitdagingen in een onderzoeksplan en je voert het onderzoek zelfstandig uit. Je leert de verschillende kwalitatieve UX onderzoeksmethoden en tools toe te passen zoals usability onderzoek, diepte-interviews en focusgroepen. Je ondersteunt daarmee de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Verantwoordelijkheid van start tot finish
Jij pakt de rol van project manager op, voor kort-lopende projecten. In die rol houd je de kwaliteit en voortgang van je projecten in de gaten. Jij bent een probleemoplosser, je betrekt stakeholders en zorgt ervoor dat het onderzoek goed verloopt en het einddoel wordt behaald.

 

Inzichten en aanbevelingen overbrengen aan je klant
Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van rapporten en het geven van presentaties. Hiermee breng je gebruiksinzichten en aanbevelingen op een heldere manier over aan je klant. Je hebt uitmuntende communicatieve skills en je kunt goed schrijven (in zowel Nederlands als Engels).

 

Kansen spotten en meedenken met voorstellen
Je houdt je ogen open voor zakelijke kansen. En wanneer je niet voor een van onze klanten werkt, help je mee met het schrijven van sterke voorstellen voor onze volgende interessante opdrachten en klanten!

 

Begeleiden van internationale projecten (UXAlliance)
We zijn onderdeel van het internationale UX partnership; de UXAlliance en daar zijn we trots op (zie ook www.uxalliance.com). Je helpt mee bij het uitvoeren van internationale projecten en je schrijft mee aan internationale voorstellen.

 

Blijven leren
Je bent nieuwsgierig en blijft graag up-to-date van alle nieuwe methodes, technieken en tools. Je deelt je kennis met alle plezier met je collega’s én met de UX community (bijv. in de vorm van meetups, presentaties, etc).

Wie zoeken we?

Je bent gepassioneerd over het ux vakgebied, intelligent, verantwoordelijk, pragmatisch, verbindend, zelfverzekerd en authentiek. Herken jij jezelf in dit en onderstaand profiel? Reageer dan met een motivatiebrief en CV.

En:

  • Je hebt een relevante Masters of Bachelors opleiding (bijv. psychologie, industrial design, etc.) en je brengt 3+ jaar relevante research werkervaring  met je mee.
  • Je hebt hands-on ervaring met werken in verschillende soorten industrieën, projecten en met uiteenlopende onderzoeksmethoden.
  • Je neemt het voortouw.
  • Je bent analytisch sterk en je bent een probleemoplosser.
  • Je werkt klantgericht en je bent een goede consultant.
  • Je kunt op een adequate manier projecten managen.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je bent goed in Engels.
  • Ervaring bij andere onderzoeksbureaus is een plus!

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een team van deskundige professionals (met gevarieerde achtergronden), die allemaal een passie hebben voor het ontwerpen van de ideale user experience. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel kansen om je professioneel te ontwikkelen.

Share this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *